Hard Rock Cafe Andhra Pradesh

Runoilija Augie

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Varo piikkejä rakkauden mustan ruusun, sieluasi ainoastaan ne repivät.
 

En koskaan niellyt lääkettäsi
syljin sen salaa ulos
sileän sadan dollarin setelisi taittelin taskunpohjalle

Mutta munuaiseni myin
ostaakseni sinulta siemeniä ja
kasvattaakseni sadon, jonka siemenistä ei kasva uutta

Ja pihallani seisoi Neem-puu
jonka joku yritti patentoida
tuuli kaatoi sen, mutta kannosta kohoaa uusia versoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täyttä Rockia josta pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot