A kiss that opened our love

Runoilija Kaista89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä sano asioita, joita kadut myöhemmin. Tunne puolesi, ymmärrä huolesi.
 

I think I found something in your eyes
What is it?
This.
(soft, romantic kiss)

That was best day of my love.

I love your crazyness
I love your big, sweet eyes which I did fall in love.
I always wanted to watch your steps beside of mines.

I love you.
Bless you,
Bless me
Bless us and our love.

Selite: 
tiedän ettei ole runon ainesta...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot