Sinä

Runoilija Kaista89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä sano asioita, joita kadut myöhemmin. Tunne puolesi, ymmärrä huolesi.
 

Sinä,
Maailman ihanin ihminen.
Rakastettavin ihminen, jonka tunnen.
Hyvä sydäminen ja rohkea,
voimakas ja hyvä kroppainen mies.

Mies,
joka särki minun sydämen.
Johon minä ihastuin tulisesti,
ja joka pörrää minun mielessä kokoajan.

Mies,
jonka saa minun jalat ihan veteliks,
joka saa sydämen pysähtymään
ja hetken seisahtumaan siihen.

Mies,
joka saa minut niin haavoittuvaiseksi,
jonka eteen tekisin mitä vain jos voisin.
Jota minä voisin rakastaa aina.

Mies,
jota en tule koskaan saamaan,
mutta joka haavoittaa minua joka kerta yhä enemmän ja enemmän.
Ja kaiken sen se tekee vain sillä,
että on olemassa ja on minun ystäväiseni.

Tämä kaikki siksi,
että minä menin ihastumaan väärään mieheen.
Vain siksi, että tiesin että tämä on se unelmien mies.
Tätä miestä olen odottanut,
ilman tätä miestä en pystyisi elämään.

Selite: 
Tämä on runo rakkaudesta, jonka eteen olisin tehnyt mitä vain. Rakkaus sattuu :< Ihan vaikka, se on suuren suuri ihastus.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot