;S

Runoilija Kaista89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä sano asioita, joita kadut myöhemmin. Tunne puolesi, ymmärrä huolesi.
 

Sulle annoin mä kaiken,
leikkasin omastain.
Annoin pikkurillin,
mut veit koko käden.

Sulle annoin mä päivän
valoisan,
sua tahdoin mä vain
rakastaa.
Olit autuuttakin
kalliimpaa,
sut tahdoin pitää mä
ainiaan.

Särjit kaiken sen,
raiskasit sanat meistä ja
tulevaisuudesta.
Manasin, kaduin, petyin,
itkin, surin, kärsin.
Sut olisin niin halunnut
pitää mä aina!

Selite: 
Surkuttelen taas.. On vaa niin ikävä ;<
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen..

 

Käyttäjän kaikki runot