Isä

Runoilija Kaista89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä sano asioita, joita kadut myöhemmin. Tunne puolesi, ymmärrä huolesi.
 

Isä tiedän, että sä kuulet mun joka ikisen askeleen,
mä tiedän että sä katsot ja suojelet mua.

Isä,
Kiitos että olet olemassa.

Selite: 
Tämmöi pieni lyraus/rukous
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot