12+1

Runoilija Kaista89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä sano asioita, joita kadut myöhemmin. Tunne puolesi, ymmärrä huolesi.
 

Puna poski,
Hymy huuli,
Keltakutri,
Meidän tuuri.

Rakas,
Kulta-Katariina.
Tänne meille siunattu,
Tänne meille lahjoitettu.
Paras lahja ikinä.

Selite: 
Jumala antoi meille lahjan, ja se kasvaa kovaa kyytiä. Mä odotan jo sua, kulta <3
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

Voi. <3

 

Käyttäjän kaikki runot