Kiusaus

Runoilija Kaista89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä sano asioita, joita kadut myöhemmin. Tunne puolesi, ymmärrä huolesi.
 

Katkeruus.
Hapanmielisyys.
Elinikäiset traumat.
Siveyksen puutoksen paulat.

Mitä sitten vaikka olin erilainen?
Mitä sitten vaikka olin se hiljainen hiiri,
laitapöytien kulkeva ikuinen viiri?
Oliko minua silti pakko kiusata,
ainaista kusetuksen houkutusta?

Minä olin pieni ja hiljainen tyttö,
en minä osannut puolustautua!

Selite: 
Miksi kiusataan? Auttaisit mieluummin, niin ei tulisi kamalia ihmissuhde-traumoja!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot