Äidin pikku prinsessa

Runoilija Kaista89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä sano asioita, joita kadut myöhemmin. Tunne puolesi, ymmärrä huolesi.
 

Jumala siunasi tämän lapsen,
Jumala ymmärsi, että tein väärin.

Antoi anteeksi ja
Antoi suuren lahjan.
Elämän lahjan.

Pienen tytön,
joka kasvaa mun kohdussa,
siitä tulee vahva tyttö.
Äidin pikku prinsessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, aito.

 

Käyttäjän kaikki runot