Erossa

Runoilija Therier

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Inspiraation runoihini saan musiikista ja tuskasta/onnesta.
 

Kerään sydämeni sirpaleita lattialta,
on se niin vaikeaa,
kun ei löydä syytä jatkaa.

Joskus kun katson sua silmiin näen kärsimyksen,
voin siihen yhtyä,
mullakin on vaikeaa ja siksi itken.

En osaa olla erossa,
vaikka hengitänkin,
niin olenko elossa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mulle tuli olo, että tämä jäi jotenkin kesken. odotin sellaista huippua. pidin erityisesti keskimmäisestä kappaleesta.

 

Käyttäjän kaikki runot