Nyt kun olen

Runoilija Therier

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Inspiraation runoihini saan musiikista ja tuskasta/onnesta.
 

Nyt kun olen suhun tutustunut,
nyt kun olen sut tavannut.

Nyt kun olen sulle puhunut,
nyt kun olet mua kuunnellut.

Nyt kun olen sua halannut,
nyt kun olen sua suudellut.

Nyt kun ollaan alotettu seurustelu,
nyt kun olen suhun enemmän kuin ihastunut.

Nyt kun en voi olla ollenkaan ajattelematta sua,
nyt kun olen huomannut että osaat oikein kohdella mua.

Niin voin vaan sanoa,
että elä koskaan katoa.

Pysy aina vierelläni tässä,
meidän yhteisessä elämässä.

Tahdon antaa sulle kaiken,
tän mun elämän ja rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hymy kohosi huulilleni. minusta olisi tosin riittänyt ilman kahta viimeistä kappalettakin. sinulla on valtavasti tunteita, ja laitat yrität näyttää ne kaikki runossa, vähempikin riittää. vähän on enemmän. PIDIN =)

 

Käyttäjän kaikki runot