Elämäni rakkaus

Runoilija Therier

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Inspiraation runoihini saan musiikista ja tuskasta/onnesta.
 

Sinua joka hetki ajattelen,
sut viereeni jatkuvasti kuvittelen.

Sanasi ihanat saavat mut hulluksi,
teet oloni aivan ihanaksi,
sitä kai kutsutaan rakkaudeksi.

Haluaisin sinua koskettaa,
hyväilyyni sut hukuttaa.

Saada sut tuntemaan itsesi tärkeäksi,
rakastellessamme tuntisit itsesi seksikkääksi.

Kaikista maailman tytöistä haluan vain sut,
jos olet aina nuin ihana kuin nyt niin suhun rakastun.

Olet kaikki mitä haluan, kaikki mitä tarvitsen,
jos on tarvis niin sinut itselleni isken.

Jos olisit vieressäni,
nauttisit suudelmastani.

Koska susta erossa osaa olla en,
mielessäni sua monta kertaa päivässä rakastelen.

Vaikka sut on mulla vain,
niin se on kaikki mitä elämältä hain.

Sitä kutsutaan rakkaudeksi,
se mulla on sun ansiosta.

Elämäni rakkaus...
Se olet sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot