Olet kaikki mitä tarvitsen

Runoilija Therier

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Inspiraation runoihini saan musiikista ja tuskasta/onnesta.
 

Ne sanoo "kunnes kuolema meidät erottaa",
mä tahon olla sun kanssa sen jälkeenkin,
en voi näin suurta onnea elämästäni kadottaa.

Onni kulkee sun kanssa käsi kädessä,
aina kun oon vierelläsi,
niin tuntuu ettei mitään puutu mun elämästä.

Humallutat mun mieleni täysin kosketuksellasi,
en voi hallita itseäni,
kun hukun sun ihanaan syleilyysi.

Rakkauden kahleissa on ihana kulkea,
kun oot silloin aina siinä mun vieressä,
ja voin sut itselleni sulkea.

Kuinka voisin kaivata mitään muuta,
kun sä annat mulle kaiken mitä haluan,
tahdon vain tän kaiken, enkä mieltäni muuta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihania ajatuksia! toivottavasti olet sanonut ne hänelle, tai jopa näyttänyt tämän runon =) todella kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot