Särkyneestä ehjä

Runoilija Therier

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Inspiraation runoihini saan musiikista ja tuskasta/onnesta.
 

Minä vuodan verta, kuolen,
kauaa jaksa enää en.

Vapisen, kylmä, mua pelottaa,
taian suunnan elämäni kadottaa,
olen yksin ilman sua, tahdon rakastaa.

En tahdo tätä, en tahdo vuotaa kuiviin,
olet mua vastassa, katsot suoraan silmiin.

Sun kosketus ei enää vapise kuin ennen,
mistä se johtuu, onko tämä jokin enne?

Se on itsevarma, näytät tietävän mitä tehdä,
teet jotain mitä itse tietää voi en, olen ehjä.

Pyyhit kyyneleeni,
nuolet haavani,
tämän kaiken lopetat suudelmaasi.

Tuntuu kuin imisit pahan olon musta pois,
että meillä molemmilla parempi olla ois,
ja että tästä hetkestä molemmat nauttia vois.

Tuntuu kuin osaisin lentää,
mutta sitä et anna mun tehdä sentää.

Tahdot pitää mut luonasi,
olenhan mä sun omasi.

Jota osaat käsitellä,
teit särkyneestä ehjän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot