Kaukainen uni

Runoilija Therier

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Inspiraation runoihini saan musiikista ja tuskasta/onnesta.
 

Niin moni asia ahdistaa,
pelkkä elämä itsessään pelottaa.

Multa kysytään miksen nauti elämästäni,
tästä mun ainoastani.

Tästä mikä mulle on luotu armosta,
vanhempieni rakkaudesta.

Perheeni minua rakastaa, sitä kiellä en,
mutta kaikki tuska vie halun elämisen.

Jotkin sanovat että bilettäminen ja alkoholi tuo ilon elämiseen,
minut ne saavat vain ahdistumaan, vievät olotilaan helvetilliseen.

Oma kulta tekisi minut iloiseksi,
sitä kutsutaan kai rakkaudeksi.

Millään muulla ei olisi väliä,
silloin enää ei tarvitsisi itkeä.

Olisi ihanaa unohtua syleilyyn,
jonka jälkeen voisi siirtyä suuteluun.

Mutta nyt se kaikki tuntuu kaukaiselta unelta mistä en koskaan haluaisi herätä...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot