Rakkaus loistaa/kukoistaa

Runoilija Therier

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Inspiraation runoihini saan musiikista ja tuskasta/onnesta.
 

Rakkaus loistaa,
se voi kukoistaa.

Sen oikean kanssa se luonnistuu,
kaikki menee hyvin ja onnistuu.

Ei haittaa vaikka on kuolevainen,
koska sen toisen kanssa on niin onnellinen.

On valmis toisen kanssa vanhemaan,
toista valmis aina rakastamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Otsikossa olisi mielestäni parempi jos valitsisit jomman kumman, loistaa tai kukoistaa.

Ei sen oikean kanssa aina kaiken tarvitse hyvin mennä, mutta tähän sopii paremmin että sen sanoo noin, söisi tunnelmasta ison palan pois jos alkaisi muuta väliin sanomaan.

Otsikossa olisi mielestäni parempi jos valitsisit jomman kumman, loistaa tai kukoistaa.

Ei sen oikean kanssa aina kaiken tarvitse hyvin mennä, mutta tähän sopii paremmin että sen sanoo noin, söisi tunnelmasta ison palan pois jos alkaisi muuta väliin sanomaan.

 

Käyttäjän kaikki runot