Tunteet sun, ovat myös mun

Runoilija Therier

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Inspiraation runoihini saan musiikista ja tuskasta/onnesta.
 

Kun sä olet onnellinen,
niin silloin mäkin olen.

Elämä tuntuu ihanalta,
kun on rakkautta ilmassa.

Mutta kun olet surullinen,
niin silloin minäkin olen.

Ja kaikki tuntuu vaikealta,
ei ole kivaa elää tuskan kanssa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin se usein menee, toisen hyvä tai huono mieli tarttuu. Ratkaisu voisi olla kuitenkin toinen, ei tuskan kanssa tarvitse elää, yhdessä surusta selviää ja iloista nauttii =)

Lyhyt mutta ytimekäs =)

 

Käyttäjän kaikki runot