junnu

Runoilija b75148ca16b6a3043f80c82be7bea7a8

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2004
Viimeksi paikalla: 19.2.2019 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.2024

SÄ TAIDAT OLLA TÄHÄ LEIKKII LIIAN TASOKAS JA MUUTENKI EI VAA PYSTY LIIA HAPOKASTA
 

Junnu en tienny että ihailet mua tollee
jos tarviit sit apuu voin sielä tulla poikkee
tukenas oon jos sitä oikeest tahdot
vien sut läpi onnistumisen ja ahdingon
kauttaaltaan kylvet sitte valos auringon
jos tekstit mättää,korjataa ne yhdessä
jos ei keksi aihetta ni mietitää sit yhdessä
jos haluut mielipiteen, rehellisen sulle annan
jos kerrot salaisuuden sen hautaan asti kannan
ku joskus pääset levyttää ni testaan ekaa raitaa
kerron miltä kuulostaa, onko aihetta jo bailaa
jos levymyynti tyrehtyy ni alan sitä mainostaa
pistän jäihin omat projektit ja sun settii alan panostaa
starana olo ei oo kaikkein mukavinta
mut tekstien teko tällä tasol ehkä helpointa
kokemusten kautta oppinu monta asiaa
saanu paljo kehuja mut yhtä paljon marinaa
pääasia et tekstis ittees tyydyttää
muista aina, kaikkii et voi miellyttää

Selite: 
takasin sinne!
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hieno, sai melkein itkee. Kauniisti kirjotettu. Joku osaa:)

 

Käyttäjän kaikki runot