Nimetön

Runoilija b75148ca16b6a3043f80c82be7bea7a8

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2004
Viimeksi paikalla: 19.2.2019 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

SÄ TAIDAT OLLA TÄHÄ LEIKKII LIIAN TASOKAS JA MUUTENKI EI VAA PYSTY LIIA HAPOKASTA
 

Herään jälleen uuteen aamuun tsiigaan kultalevyy seinällä
Ollu monta rautaa tules pitkää tällä miehellä
Vedän syvää henkee ,kiitos täst päiväst menee ylös taivaalle
Tällähetkel kaikki tuntuu nii pirun mahtavalle
Mul on oma talo ,vaimo pari lasta ja pihas monta kaaraa
Mä heilutan mun tilinauhaa vaik suomen talous onki harmaa
On ysl:ää ja guccin kengät . Neki makso sun vuokraa enemmä
Jotku sanoo mua kusipääks toiset kehuu leijaks
Mulle ootte säälittävii jotka ostaa kaiken velaks
Koitat säilöö pientä säästöö patjas alla samaa aikaa
Ku mä otan brenkkuu ranskan taivaan alla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot