Nimetön

Runoilija b75148ca16b6a3043f80c82be7bea7a8

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2004
Viimeksi paikalla: 19.2.2019 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

SÄ TAIDAT OLLA TÄHÄ LEIKKII LIIAN TASOKAS JA MUUTENKI EI VAA PYSTY LIIA HAPOKASTA
 

Aika avata tää arkku ,taas on aikaa menny vitusti
hoitanu bisneksii, kaikki kuumottanu iha pirusti
miks ei tuu tekstii,mitä sä teet nykyää
vastaan nytten teille kaikille,iha hyvää hyvyyttää
tää ei oo mun juttu, mun ei oo järkee lainittaa
miks mun sitte tarvis yhen yhtä biisii tiputtaa
mä sain suuren mahdollisuuden ja tietenki siihe tartuin
vaik oli epäilyksii, sen jutun tahdis vartuin
kaikki alko firmal hyvin,ei sen pitäny ees uuvuttaa
lekureiden mukaan ottaa piikin päiväs,ei pitäs tuntee kipuukaa.
Mä jätin sen homman ja murskasin mun unelman
vaik nuoruudeski jokapäivä jostai tienas uuden mustelman.
sen kivun ois kestäny ja kaiken kuumotuksen
mut ne 100 asiaa jotka loi tän vitutuksen, ne oli mulle liikaa niiden kans en aijo painia,
vikan kerran tarvii enää kattoo rivinvaihtoo
onneks tajusin.. mikään ei oo täällä aitoo.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Moonwalkin' with MJ , how sick is that!

I guess what Im asking is everybody bow their head for a legend dont breathe for a second,
now let the air out, grab the hand of somebody you care about,
so you can hear my message, my confession
----------------------------------------------------

 

Käyttäjän kaikki runot