Tribute of Nothing

Runoilija b75148ca16b6a3043f80c82be7bea7a8

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2004
Viimeksi paikalla: 19.2.2019 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.5.2024

SÄ TAIDAT OLLA TÄHÄ LEIKKII LIIAN TASOKAS JA MUUTENKI EI VAA PYSTY LIIA HAPOKASTA
 

Kelaan välil kuinka kaikki on alkanu, kuinka mäki oon mulle tärkeet asiat saavuttanu, kui paljo duunia sen etee on tehny,kui monesti on ollu vääräs ja erehtyny... Sit tulee hetki et sä katot ylpeenä sun saavutuksii, sä räpäytät silmiäs ja se kaikki on kadonnu, sä et voi uskoo sun silmii
kelaat et enkö ois jo kaiken kokenu. Sä koitat tarttuu niihin asioihin kii,mut sä et pysty, lopulta sul ei oo voimaa, sä lyyhistyt, koitat viel kattoa niiden perään, sä et nää niitä enään. Mihin sul sitte on hoppu? siin vaihees.. kaikki on loppu.

Selite: 
B-O-T-O-S! P&L
Kategoria: 
 

Kommentit

mun on pakko kompata K:t... Täältäki löytyy joku.. Tää on kaunis, koskettav (en myönnä kovaa äänee, mut taas meinasin itkee)

Ricee, sankari!

Jos ei muuta veriveli niin mää oon täällä. Edelleen oon näillä sivuilla ja kynä pauhuaa. Ja mä kai jotenkin edustan edes erittäin pienenä juttun elämäs sitä mitä oot antanu. Sä sait mut kirjoittamaan ja tähän musiikkiin mukaan. Vieläkin messissä. Jäbän inspiksen ansiost. Usein elämäs tuntuu että ei oo saavuttanu mitään ja varsinkin kun nekin katoaa alt niin sit tippuu ja lujaa. Mut tukea löytyy bro. Lippa pystys, velipoika kuittaa.

 

Käyttäjän kaikki runot