takas nolla neloseen

Runoilija b75148ca16b6a3043f80c82be7bea7a8

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2004
Viimeksi paikalla: 19.2.2019 19:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

SÄ TAIDAT OLLA TÄHÄ LEIKKII LIIAN TASOKAS JA MUUTENKI EI VAA PYSTY LIIA HAPOKASTA
 

Hyvää huomenta , toivotan taas itselleni
peilin kautta nään tunteet jotka säilöin sisälleni
otan kahvin ja suuntaan tieni parvekkeelle
istun tuoliin ja jään tuijottamaan taivaalle
ajatuksissani palaan jälleen takas vantaalle...
mun sydän lyö tyhjää ja silmäkulmat kostuu
muistoihini uppoon ,et oo päässy unohtuu
ajatuksis palaan takas vuoteen nolla neljä
siellä on se mitä mul ei ole tällä hetkellä
haha nrj ja legendana jääpalat
en ois uskonu et tällähetkel menos näinki vaikeet ajat
tunteiden kans taisteluu , ikävää ja haikailuu
kesä tulee, tietty se taaskin kaiken aikaan saa
muistatko vielä sen energisen yön terassilla
meni edii meni redii iha törkeel tahdilla
tähtien loiste , sä kulta näytit kauniilta
kuinka nää vuodet vierikää näi vauhdilla
kelaa siit on nyt jo kuus vuotta,oonks mä kelannu näit juttui
ihan syyttä suotta
mietitkö sä koskaan mitä meil ois voinu olla, mieti jos meil ois koko perhe koolla
huhhuh, minä sinä JD ,te jäitte kaipuuna mun sydämee
Mä muistan kuinka luvattii ei sanota ei koskaan
mut mitä jos, mä en sua enää saakkaan
ootko miettiny sitä, jos vaa asiat ei toimikkaan
jos meist ei pysty enää siihe kumpikaan
entä jos mä oon tottunu jo yksin nukkumaan
mitä jos et mun luokse enää tahdokkaan
silti jollain taval me kyllä yhteen kuulutaan
no joo ,okei, en mä kyllä muuta haluukkaan
sun kanssas kaikki oli aitoa
sun luona olin kotona....
aurinkokin meni pilveen ja kahvi kerkes kylmenee
otan askeleen eteen, ajatukset alkaa hiljenee
mä palaan takas sänkyy ja laitan silmät kiinni
toivon että unessani nään sut vielä
mä lupaan pitää näist muistoist aina kiinni
missä vaa sä oot mun sydän on myös siellä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot