Kymmenes lause

Runoilija kirjoittaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2020
Viimeksi paikalla: 30.11.2020 23:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kivitauluun kirjoitettu
sanoiksi nakutettu.
Menit ja otit toisen
vai kolmannen.
Unohdit itsesi ja minut.
Piilotit sen kaiken muun,
ja etsit anteeksiantoa,
helvetin tulen sammuttajaa,
kaikkea mitä tarjottiin,
annettiin, eteesi.

Vapaus valita. 
Se on hyvästi, ei vähempää.
Minä olen 
olen 
olen minä hetkessä parempi.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rankkaa tekstiä!#

-mutta hienosti sen saat puettua sanoiksi!
-eteenpäin menemisen meininki!

Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot