Yhdestoista lause

Runoilija kirjoittaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2020
Viimeksi paikalla: 30.11.2020 23:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Se oli masuunista ammennettu
kuonaläjäksi koostettu lasti

ja sen kaiken kaadoit päälleeni
sisälleni

Tulta ja tulikiveä

vailla mitään hyvää

Ja minä otin sen vastaan
koska sinusta ei ollut muun antajaksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä tulee mieleen Dalsbruk, Taalintehdas  
 
 

Käyttäjän kaikki runot