Kuudes lause

Runoilija kirjoittaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2020
Viimeksi paikalla: 30.11.2020 23:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tuomen kukat
joutsenten tanssi rannassa
Tule
ole
minun
nyt
tämä 
hetki
koko kesä vieressäni
enempi kuin lähellä
minä olen 
olen minä sinun
surusta syntynyt
muokkautuva teonsavi
läheisyyden vanki
omien sanojen orja
Ota ja vie minut
kanna kuusien kätköön
anna minun olla yksi
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot