Kolmas lause

Runoilija kirjoittaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2020
Viimeksi paikalla: 30.11.2020 23:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Pidä ittes miehenä
  kuulitko tuon kuiskeen

hurjia visioita virität
vedät valoa perässä
et katso tänne
et toisten helmoja etsi
hameisiin usko asiaasi

Äitisi sanoja hivelet
       pidä ittes miehenä
mielipuolena pitäjän

Piisaako kukaan
kelpaako mikään
koreaksi kukkoilee
uskomatonta näyttelee

Menen muualle makamaan.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

mistä se kullakin
miehenmalli sikiää
ja mitä sillä ilmentää
kun pelkkä itse ei riitä
 

Käyttäjän kaikki runot