Kahdeksas lause

Runoilija kirjoittaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2020
Viimeksi paikalla: 30.11.2020 23:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
En ole kohtaus elokuvaa
en näytelmän valomies
en selittämässä
en selityksen kohde
en, en, en

Minä elän nyt,
hetken elin myös sinua,
hetken jonka kirjoitit pois
sammutit käymästä
petturuutesi peitit maskiin
Eilinen eteisessä matkalaukussa
huominen lipuissa Havajin
tänään tässä, enkä kadu mitään.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot