Yhdeksäs lause

Runoilija kirjoittaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2020
Viimeksi paikalla: 30.11.2020 23:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä levitit eteeni untuvaa
ruusunlehtiä varistelit
toivoit ja toivotit omaksi
Etkä kuitenkaan uskonut itseäsi
aina on jotain parempaa

jossain
luulet

Kivikasoja raivaan
pikeä päältäni pyyhin
enkä alistu astinlaudaksi
minun suolainen makuni
se sinun keittosi myrkyttää
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot