Neljäs lause

Runoilija kirjoittaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2020
Viimeksi paikalla: 30.11.2020 23:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sylki tuo sanoja mieleen
heittää ulos kieleen,
pinnalta purskahtavat
tavattomat, kouluttamattomat
Piinaavat kuulijaa
ihanoivat sanojaa
tuota äpärää joka hylkää
toisen viereltänsä yön selkään
Ja kyntää sanoilla vaon sieluun
istuttaa ivan siemeniä
miljoona itkua itsestään
luulee tekevänsä paremmin

Minä en kelpaa, mietin
haavoitunna vietin yksin
iljettävä olo perässä
mieli murjottu mustaksi


Kesä tulee, tuhannet sävyt
ja se harmaa
jolla peittää kaikki, kaikki
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot