Seitsemäs lause

Runoilija kirjoittaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2020
Viimeksi paikalla: 30.11.2020 23:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kiristys 
sanavarastosi uusin taho
syntynyt syvästä vihasta
hallitsemattomasta tunteesta
tusinasta tulisia ajatuksia

Uhkailu
edellisen serkku
mukaan laitettava, mukava
paketoitu muisto menneestä
kuinka ladoit sen päin kasvoja
syljen seassa esitit

Lahjonta
tuntematon suuruus
saamattomuuden huipennus,
ilman minua et olisi sitä saanut
eikä minusta ollut sinua pitämään
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot