Sinun kanssasi..

Runoilija Samppa h

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2018
Viimeksi paikalla: 16.11.2021 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinun kanssasi
katsoisin 
auringonlaskua
hiekkarannalla 
ja yrittäisin päättää 
kumpi on kauniimpi.

Sinun kanssasi
katsoisin 
auringon nousua
hiekka rannalla
ja yrittäisin päättää
kumpi on säkenöivämpi.

Sinun kanssasi joisin 
viiniä ja yrittäisin maistaa
kumpi on makeampi 
ja viipyilemvämpi maku,
punaviini vai punaiset huulesi,
tanniininen suudelmasi.

Sinun kanssasi katsoisin
tähtiä ja aprikoisin 
kumpia jaksaisin 
katsoa pidempään 
silmiäni räpäyttämättä.

Tähtiä on miljoonia
ja taas miljoonia,
sinua vain yksi.

Sinun kanssasi 
koko loppuelämän 
viettäisin 
jos 
vain 
voisin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivaa luettavaa.
Kiitän! 
Kaunis runo
Kiitos kommentista! :)
Koskettavaa kerrontaa, mahdollinen kohde on onnellinen <3
Kaunista pohdintaa. :) 
 

Käyttäjän kaikki runot