Katon harjalla

Runoilija Samppa h

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2018
Viimeksi paikalla: 16.11.2021 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Mahdatko ajatella minua

tiilitalon katonharjalla, yöllä
 
Mahdatko kiivetä horjuvilla tikapuilla tähtiin  
 
Ja härnätä minua heittämällä minulle
 
Tähdenlennnon jotta minulla olisi
 
Toivoa ajatella sinua...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen mutta silti leikkisä, tästä tuli satukirjamainen kuvaelma mieleen. Pidin :)
Kiitos! <3
Koskettavaa, toivottavasti kuitenkin vain symbolisesti <3
Kiitoksia! :)
Viehkoja kuvia sytyttää tämä tähdenlentoinen runokynäilysi!
 

Käyttäjän kaikki runot