Unessani

Runoilija Samppa h

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2018
Viimeksi paikalla: 16.11.2021 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Seisoit takanani
unessani ja sanoit:
Tiedätkö miltä tuntuu 
kun toista rakastaa?

Pyörähdin ympäri ja 
kietouduin unen harhaan, 
jäin kiinni kesäiseen huntuusi.
Vierelläsi kasvoi orjantappura
ja villiviini, seisoit niissä paljain jaloin.

Kasvosi katosivat, 
sanani hukkuivat yöhön.
Huusin ja huusin, 
yritin tosistaa rakkauteni,
mutta sinä varisit pois käsistäni
kuin ensimmäinen syksyn lehti
tai auringonlaskun viimeinen 
oranssina väreilevä säde.

Silloin en tiennyt 
että yksi kuiskauskin 
olisi sinulle riittänyt
kertomaan tunteistani.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

fanttasiamaista, tykkäsin
tuo loppu on kaunis ja luo tunnetta.
Kiitoksia! :)
Toisinaan ei sanoja juuri tarvitakaan, kun rakastaa <3
Kauniisti todettu! :)
 

Käyttäjän kaikki runot