Jos luotani lähdet

Runoilija Samppa h

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2018
Viimeksi paikalla: 16.11.2021 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

 

Hiilipiirros

noen mustat kädet

visuaalinen silmäripsi

luomisen tuska

se oli kai jumalallakin.

Keskeneräinen

taideteos

sinä olet

maat ja meret, taivaskin

kaikki kaunis

mitä on maailmassa

on sinusta, silmäsi jota palvon ovat kaukaiset tähdet

sammun jos luotani lähdet, käperryn kerälle, räjähdän supernovana.

vien mukanani taivaalta loistavat tähdet

sen teen jos luotani lähdet.

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo
Kiitoksia! :)
Tämän luettuaan hän haluaa olla kanssasi ainiaan <3
Rakkauden upeus asuu sanoissasi.
 

Käyttäjän kaikki runot