Rakkauteen

Runoilija Samppa h

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2018
Viimeksi paikalla: 16.11.2021 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä olet minun
sädehtivä rautainen ankkurini,
minun riuttani mihin 
väsyneenä raahaudun.
Olet minun seireenini, merenneitoni,
minun pitää 
sitoa itseni kiinni mastoon, koska
sanasi ovat kauniit ja viettelevät, mutta itsevarmat kuin 
vihreänä myrskyävä meri ja silmäsi loistavat kuin
hunajainen meripihka ja simpukan helmi.
Kellun meressä, yksin, kaukana sinusta,
mutta edes
miljoonat merimailit eivät
meitä kokonaan toisistamme erota. 
Sinä katsot kun aurinko nousee
ja minä seuraan kun aurinko laskee.
Sinä nouset ylös, astut päivään uuteen.
Minä päästän irti ja hukun, mereen,
rakkauteen. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, nyt eletään syvää rakkauden aikaa <3
Kiitos! <3
Hieno runo, tykkään.
Kiitoksia! :)
koskettava, puhutteleva runo. kiitos.
 

Käyttäjän kaikki runot