Silmäsi.

Runoilija Samppa h

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2018
Viimeksi paikalla: 16.11.2021 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olen rikkain 
koko maailmassa.

Ei, ei minulla 
rahaa ole, ei smaragreja, 
ei kultaa, ei hopeaa
ei ruplaa, ei kopenkaa 
eikä puolta
 valtakuntaa

vaan sinut, mutta
sinuun verrattuna olen arvoton, autuas 
 mutta onnekas.
Katson silmiäsi, sokaistun,
 kauneutesi takia 
sinun pitäsi olla 

 taivaassa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi, miten ihana rakkausruno rakkaalle <3
Kiitos! :)
Toivottavasti mahdollinen kohde on jo lukenut tämän <3
Arvostava rakkaus tavoittelee tekojaan ihmeissään.
 

Käyttäjän kaikki runot