Sinun vuoksesi

Runoilija hexie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kovan kuoren alta löytyy sittenkin herkkä puoli
 

Jaksan elää avullasi.
Nousen aamulla takiasi.
Olen kiltti mieliksesi.
Rakastan maailmaa pyynnöstäsi.
Kuolisin vaikka puolestasi.

Selite: 
sanotaan neljä vuotta vanha. =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot