Kaikki vuoksesi

Runoilija hexie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kovan kuoren alta löytyy sittenkin herkkä puoli
 

Kätken suruni,
ettet tuntisi kyyneitäni.
Painan käteni vatsan päälle,
ettet kuulisi pahoja sanoja.
Suojelen sinua kaikelta,
ettet tuntisi pahaa oloa.
Kuolen vaikka vuoksesi,
jotta voisit nähdä,
kuinka kaunista elämä voi olla.

Selite: 
jotai ihme runoa taas.. :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot