Tunteet

Runoilija hexie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kovan kuoren alta löytyy sittenkin herkkä puoli
 

Tuuli hiuksissa, kylmät sormet
Muistot mielessä, tyhjä sydän
Liukkaat tiet, vaaralliset
Olen vain kuorta, särkyvää
Liian pitkä matka, väsymys
Voimat ei riitä, luovutus

Selite: 
jotai ihme runoo taas...
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä säväytti syvältä ..koskettava teksti

 

Käyttäjän kaikki runot