Kuolema leikkikaverina

Runoilija hexie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kovan kuoren alta löytyy sittenkin herkkä puoli
 

Panen käteni otsasi päälle,
tunnen ihosi kylmyyden.
Kuolema on läsnä huoneessa,
se ottaa sielustasi kiinni ja vie sut multa.
En enää voi auttaa sua,
sä halusit itse mennä pois.
Juoksin kuoleman kanssa kilpaa,
se ottaa sut palkintona.
Silti sä vaan naurat,
halusitkin jo lähteä pois.
Olit saanut kuolemasta ystävän,
hauskan leikkikaverin.
Se vei sut lopulta omaan maailmaansa,
oman leikkimökkinsä uumeniin.

Selite: 
ikuisuuksia vanha..
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan kaunista! Se kaveri se vaanii meitä kaikkia:) hyvin kuvailtu runollasi on kuolema:) Hieno runo!

tää on synkkä, mutta hyvä. :)
Hassua, että meillä on melkein samat nickit! :D

Tää oli jotenkin synkkä, mutta mun mielestä oikeesti tosi hyvä! Menee suosikkeihin. :)

Aika karu sisällöltään mutta kaunis runo. Mielenkiintoisesta henkilöstä kyse

 

Käyttäjän kaikki runot