Kainalosta huutoon

Runoilija hexie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kovan kuoren alta löytyy sittenkin herkkä puoli
 

Sä onnistuit taas satuttamaan mua.
Sait mut tuntemaan itseni syylliseksi,
vaikken ole tehnyt mitään.
Kaikki muuttui parissa päivässä:
kainalostasi kuuntelemaan huutoasi.
Miksi sä huusit, sitä en tiedä,
enkä mä jaksa enää ees itkeä.

Selite: 
ei kait tästä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Luin tän ja ajattelin kommentoida jtn toista runoa,mut sit tää jäi kaivelemaan :) hyvä niin.Nii runon pitääkin.Viimenen lause on hyvä piste tälle.Hieno.Kiitos :) !

 

Käyttäjän kaikki runot