Aarteeni

Runoilija hexie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kovan kuoren alta löytyy sittenkin herkkä puoli
 

Mä tahdon vain,
että sulla on hyvä olla.
Annan kaiken mitä omistan,
että sä pärjäisit.
Rukoilen iltaisin puolestasi,
jotta jaksaisit elämää.
Olet aarteeni.

Selite: 
...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot