EI VIITSI

Runoilija hexie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kovan kuoren alta löytyy sittenkin herkkä puoli
 

Ehkä mä jaksaisin,
jos oikein kovasti tahtoisin.
Mutten mä viitsi, en halua yrittää.
En jaksa jatkaa, joten kuljen vain tätä tietä,
suoraan alaspäin.

Selite: 
..
Kategoria: 
 

Kommentit

toivottavasti sulo vaa huono näkyvyys, etkä vielä arvaa minne se tie oikeesti vie:D

 

Käyttäjän kaikki runot