Täydellistä

Runoilija hexie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kovan kuoren alta löytyy sittenkin herkkä puoli
 

Viimein kokoan sen,
elämäni hajonaisen.

Liitän mukaan kaikkea kaunista:
iloa, onnea ja paljon rakkautta!

Nyt sain valmiiksi kaiken sen,
mitä elämääni tarvitsen!

Selite: 
vihdoinkin kaikki on hyvin =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot