Nimetön

Runoilija Merina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 12:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
27.3.1990

 

Anna anteeksi,
että olen tälläinen.

Koitin muuttaa varmaan jotain mahdotonta.
Huusin sinulle,
sinä juoksit karkuun luoltani.

Petit kaikki luottamukseni,
nyt kun haluaisin ne takaisin,
sinä haluat vain mennä muualla.

Vaikka luulinkin,
että olen sulle tärkeä.
Ja se jota rakastat ylikaiken,
jonka vuoksi tekisit mitä tahansa.

Mutta en valitettavasti taida olla sinulle mitään :/

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot