Ei tän pitänyt mennä näin

Runoilija Merina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 12:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
27.3.1990

 

Miksi?
Luulin,
et voin sua muuttaa.
Tässä tää taas nähtiin,
joudun vaa kärsii.
Yks pullo,
toinen pullo.
Taas humalassa..

Anna anteeksi,
mutta en taida kestää.
En taida olla niin pirun vahva.
En taida pystyä katsomaan tätä vierestä.

Kaiken tän jälkeen...
Rakastan sua,
mut sattuu ja sattuu..

Loppuu tää pian.
Tän ei vain pitänyt mennä näin :/

Selite: 
rakastan sua, mut tää on kait loputtava tähän..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot