välitötkö?

Runoilija Merina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 12:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
27.3.1990

 

Minulla on pahaolla,
tiedän,
että lähdet taas illalla.
Jätät minut yksin kotiin.

Mikset huomaa,
mikset auta minua pois tästä pahastaolosta?

Pitikö meidän rakastaa toisiamme,
nyt ja aina?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot