älä valehtele enää

Runoilija Merina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 12:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
27.3.1990

 

Silmin tyhjin katson sinua.
Taas sinulle pitäisi mäkättää,
mutta jaksa en.

Haluaisin vain halata,
mutta pysty en.

Haluaisin suudella,
mutten voi.

Miksi teit tämän minulle,
vaikka tiedät,
se satuttaa.

Jos todella rakastat,
pidä musta kii.

Ja jos todella haluat pitää minut,
älä valehtele minulle enää.

Sillä olen heikko tyttönen,
joka tarvitsee sinua rinnalleen.

Selite: 
<3 rakastan sua!!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot