Nimetön

Runoilija Merina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 12:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
27.3.1990

 

Pysynkö enää omana itsenä?
Olenko enää vahva,
ilman sinua?

En, en ole vahva.
En osaa olla enää vahva.

En osaa elää enää.

Selite: 
paskaa!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot