Nimetön

Runoilija Merina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 12:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
27.3.1990

 

Sä sanot mulle,
ettet halua enää satuttaa.

Kiitos ja näkemiin,
menen pois luoltasi.

Mutta muista,
että olen katkera sille et satutit.
Se, että petit...

Tuun viel näyttää sulle,
etten kattonu sitä läpi sormien.

Tuun viel kostaa sulle.

Kosto on suloinen..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot