pitäisikö vain unohtaa

Runoilija Merina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2003
Viimeksi paikalla: 23.10.2021 12:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
27.3.1990

 

tää ikävä tuottaa tuskaa,
ja kun tiedän, etten sua kokonaan voi saada.
Kyyneleet silmis, mietin pitäisikö tää vaan unohtaa,
unohtaa kaikki, mitä meni tapahtumaan.
Ajatus satuttaa, tuottaa vaa lisää tuskaa.

En tiedä nyt juuri mitään,
en oikein voi saada ajatuksista selvää

Selite: 
:( aina vain tuntuu, et joutuu pettyy, vaik löytäis ihmisen josta pitää. Mut pelottaa pitää kii... :/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot